Gl. Ålbo Camping

Fiskeri ved Gl. Ålbo Camping

Fiskeri for alle

Fiskeri ved Gl.Ålbo er et eldorado for sportsfiskere. Her kan man udleve de fleste drømme inden for fiskeri. Lige meget om man er fluefisker, vil fiske med pilk eller spinder, så er der fiske spots for enhver smag. Her fanges alt fra, laks, havørreder, torsk, hornfisk, multer, makreller og fladfisk. Vi har en flåde af udlejningsbåde, som er perfekte til fiskeriet i Lillebælt og man kan hurtigt nå ud på dybt vand.
Betinget af vanddybden og strømmen, er havørreden så godt som hjemme, direkte foran campingpladsen. Her har spind- og fluefiskere uanede muligheder, lige fra stranden. Men fejler alt er der I nærheden også flere put and take søer.

Ved Gl. Ålbo er rammerne sat for en god fiske- og familieoplevelse. Her finder man feriehus, luksushytter, standardhytter, værelser samt el-pladser til eget telt eller egen campingvogn. Endvidere kan man leje en af vores mange udlejningsbåde for at gøre fiskeoplevelsen endnu bedre.

Fiskeri i Lillebælt

Ved Lillebælt kan du fiske 365 dage om året, fordi du altid kan finde læ for vinden langs kysterne og ude på vandet. Samtidig er der mange forskellige typer af fiskepladser inden for kort afstand langs kysterne eller ude på Lillebælt. Du kan fiske havørred, torsk og fladfisk hele året, og i sæsonen er der makrel, hornfisk og sild. Andre bonus fisk er blandt andet sej, pighvar og multe.

Lillebælt forbinder Østersøen med Kattegat. Her strømmer store mængder saltvand fra Kattegat ind i Østersøen og retur kommer det brakke vand fra Østersøen. Hvert år løber der 40 km3 vand igennem det snævre Lillebælt. Det svar til 40000000000000 liter vand. De store vandmængder transporteres igennem det smalle farvand Lillebælt, som derfor er dybt og strømfyldt.

Fiskeri med hele familien

I Danmark må børn gerne fiske, uden fisketegn. Det gør det muligt at vise børnene fiskeriets mysterier og de mange teknikker. Man kan vise dem hvordan natur og fisk behandles med respekt og måske endda dagens fangst skal laves og tilberedes sammen til aftensmaden for hele familien. Hos Gl. Ålbo er det muligt for hele familien at få et fiskeeventyr – og oplevelser der deles, er dobbelt glæde.

Medbring din egen båd

Du er også velkommen til at medbringe din egen båd. Her stiller vi bøjer til rådighed. Husk at kontakte os hvis du ønsker at have egen båd med. Ellers kan du booke en af vores mange udlejningsbåde.

Se hvad andre har oplevet

Hos Gl. Ålbo er det muligt for hele familien at få et fiskeeventyr – og oplevelser der deles, er dobbelt glæde.