Gl. Ålbo – om os

I Gl.Ålbo har man altid haft dykkere og lystfiskere.

 

I 2020 overtog vi, Christina & Martin Pedersen, campingpladsen. En vandhund og en havfrue er det perfekte match til at drive en campingplads specialiseret i dykning og lystfiskeri. Begge har tabt deres hjerter til Lillebælt og dens unikke natur- og kulturhistoriske fortællinger.

Christina & Martin har tidligere drevet virksomhed sammen og kommer med en baggrund fra den danske dykkerbranche samt indkøb og marketing. De elsker samværet og den styrke det giver at dele hverdagen med hinanden. Sammen har de 2 piger, Mathilde og Sofie.

Gl. Ålbo Camping er plads med ro, charme og ren natur, lige i vandkanten til Lillebælt, og netop i vandkanten udsprang ideen om at byggestenen til at opføre en campingplads som idag er et af de bedste dykker- og fiskeressorts i Danmark. 

 

Martin & Christina

GL. Ålbo – Aktiv Ferie

For år tilbage startede Visit Denmark et tiltag Aktiv Ferie. Vi har været med fra starten og været med til at udvikle nye kvalitetsnormer, koncepter og strategier for at højne den danske turisme. Ved aktivt at deltage på diverse fagmesser, holder vi os orienteret om nye trends og tiltag, og kan derfor aktivt være med til hele tiden at forbedre udbuddet af fritidsaktiviteter.
Gl . Ålbo er udstyret med kvalitetslogoet: Små Pladser, som vi har været med til at udvikle. Her er campingpladser, med plads til max 145 enheder. Stort set ligger alle pladserne i en fantastisk natur. I kraft af deres størrelse er de tit ikke i stand til selv at markedsføre pladsen i stor udstrækning. Derfor er dette markedsføringssamarbejde oprettet.