Dyk ved Gl. Ålbo Camping

Intet sted i Danmark er der så dybt vand.
Marens Hul er 82 meter dyb.

Vi fortæller gerne historien om færgekonen Maren, stærk som en bjørn. Hun opretholdt en færgeforbindelse til Fænø – godt 1 km. Engang havde hun slagteren med retur. Han kunne ikke holde fingrene for sig selv, så historien fortæller at han blev hevet overbord!
Med Lillebælts vanddybde, strøm og undervandsfauna og –flora er Gl.Ålbo et af de mest interessante dykkesteder i Danmark. Såvel direkte fra stranden, som fra båd.

Gl. Ålbo – i hjertet af Naturpark Lillebælt

Intet sted i Danmark er der dybere, så tæt på land, end ved Gl.Ålbo. Derfor har vi på et tidligt tidspunkt indstillet os på dykkere. Vi arbejder konstant på at udvide, og forbedre vores service. Luftfyldestationen med 900 L/min, forbundet med en kaskadefyldestation med 300.000 L , sikrer et godt og hurtigt flow. Der opstår ingen ventetider ved påfyldning. Vores luksushytter, standardhytter, værelser, sommerhuse og mødelokaler fuldender en helhedsløsning for dykkere.
Dykkerudstyret kan skylles i fersk vand, umiddelbart efter et dyk. Endvidere råder vi over flere udlejningsjoller, så det er nemt at komme til andre interessante dykkersteder her i området. Jollerne kan reserveres på forhånd. Blandingsprodukter føres ikke.

Gl. Ålbo – Dagskort

Kl. 8.00 – 20.00

Dagskort 1:
Dagskort for dykkere udenfor pladsen. Kortet giver adgang til skylning af grej, samt adgang til toilet. Husk ingen våde dykkerdragter på toiletterne. Biler og personer skal opholde sig udenfor pladsen.

Dagskort 2:
Dagskort for dykkere på pladsen. Biler og personer kan opholde sig på pladsen. Fri adgang til toilet samt skylning af udstyr.

Dagskort 3:
Såfremt vi har plads til dagsgæster til Pinsen, til Kristi Himmelfart, og andre helligdage ,kan biler og personer opholde sig på pladsen, og har adgang til skylning af udstyr, samt adgang til toilet.

Dagsgæster efter kl. 20.00 beregnes til overnatningspris.

Vær opmærksom på at der kun kan købes dagkort, såfremt vi har plads til dagsgæster. Dagsgæstekort kan ikke forudbestilles. Download dykkerkort: Klik her