Fiskeri ved Gl. Ålbo Camping

Fiskeri i Gl.Ålbo med hele familien

I Danmark må børn gerne fiske, uden fisketegn. Det gør det muligt at vise børnene fiskeriets mysterier og de mange teknikker. Man kan vise dem hvordan natur og fisk behandles med respekt. Børnene lærer, gennem leg, meget mere end kun fiskeri. Når man om aftenen sammen tilbereder fisken til aftensmaden, er der nok garanti for at alle vil have en bid. Hele familien får et fiskeeventyr – og oplever at delt glæde er dobbelt glæde.

I Gl. Ålbo er rammebetingelserne for en god familieoplevelse i orden. Her finder man sommerhuse, luksushytter, standardhytter, værelser samt standpladser til eget telt eller egen campingvogn.

Endvidere kan man leje joller med påhængsmotorer.

Der kan også medbringes egen båd

Her stiller vi bøjer til rådighed. Betinget af vanddybden og strømmen, er havørreden hjemme, direkte foran campingpladsen. Her har fluefiskere uanede muligheder, lige fra stranden. I nærheden findes også flere put and take søer. Fra Gl. Ålbo er der ikke langt til Legoland, Løveparken samt andre familievenlige attraktioner.

Et stenkast herfra ligger Kolding – med et af de største indkøbscentre i Danmark. I byen finder man desuden slottet Koldinghus, Kunstmuseet Trapholt, Legeparken og Nicolai for børn, Slotsøbadet med stor wellnessafdeling, og den Geografiske Have. – Der er et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Planlæg en ferie spækket med oplevelser for hele familien. Vi hjælper gerne med at planlægningen.

Fiskeri i Gl.Ålbo

Området er et eldorado for sportsfiskere. I alle afskygninger, som her kan man udleve de fleste drømme inden for fiskeri. Lige meget om man er fluefisker, hellere vil fiske med pilk eller spinder, så er der fiske spots for enhver smag. Her fanger man f. eks, laks, havørreder, regnbueørreder, torsk, hornfisk, multer, makreller og fladfisk.

Vi har en flåde af udlejningsjoller, som er perfekte til fiskeriet. Man kan hurtigt nå ud på dybt vand.