Gl. Ålbo Camping

Praktisk information

Alt det praktiske, samlet ét sted

Priser

Vi har samlet alle vores priser på én side. Tryk nedenfor og find priser på luksushytter, standardhytter, camping, fastliggerpladser, udlejningshus osv.

Kiosk

Hos os finder du en lille spændende og unik kiosk, med lokale/danske varer, lækkert friskbagt morgenbrød og alt det du lige står og mangler – mange af vores produkter har en unik historie, bakker op om Lillebælt/havet eller lokalsamfundet. På hylderne finder du selvfølgelig også helt almindelige dagligdagsvarer. Du kan også bestille en lækker pizza eller nyde en kold fadøl. Mangler du lidt til din fisketur eller dit næste dyk, så finder du også de mest basale ting til dette i kiosken.

Kiosken er åbent fra d. 01.04 – 30.10.

Der kan bestilles morgenbrød hverdag fra d. 01.04-30.09. 

Åbningstider på pladsen

Vi er en helårsplads med vinteråbent – dog er alle vores tilbud ikke åben hele året rundt.

Ferie- og dagsgæster er velkommen i perioden d. 01.03 – 30.10.

Vores Luksushytter udlejes i perioden d. 01.03 – 30.11, hvorimod vores Standardhytter først kan lejes fra d. 01.05 – 30.09.

Feriehuset til 8 personer, samt vores to hyggelige og renoverede værelser kan lejes hele året rundt.

Som fastligger på pladsen har du adgang hele året fra d. 01.01 – 31.12.

Gratis WiFi

Alle vores gæster og besøgende på Gl. Ålbo camping har fri Wifi. Du finder bl.a. login oplysninger på infotavlen ved servicebygningen eller i dit velkomstbrev ved ankomst.

Hund

Hunde er meget velkommen på pladsen – de skal dog være i snor og luftes udenfor pladsen. Vær opmærksom på ved hund(e) i hytter eller feriehus, vil der blive opkrævet et ekstra rengøringsgebyr pr. hund – se prisliste.

Afbestilling / afbestillingsforsikring

Afmelder du dit ophold f.eks. mere end 60 før ankomst får du dit beløb 100% refunderet, dog mod et administrationsgebyr på 500 kr. Vi anbefaler dog, at du tilkøber en afbestillingsforsikring for 299 kr. pr. booket enhed, så er du bl.a. sikret mod pludselig opstået sygdom og kan afmelde frem til kl. 12.00 på ankomstdagen. Du kan læse om vores afbestillingsbetingelser og afbestillingsforsikring ved at trykke på linket her nedenfor.

Pladskort

Gl. Ålbo camping er en unik lille plads med 112 enheder og indgår derfor under ”Små-pladser”. De fleste af pladserne har havudsigt/hav-kig ud over Lillebælt.

Få en virtuel rundvisning

Gavekort

Gi´ en unik ferie eller ophold i gave, og lad modtageren bestemme om det skal være en teltferie eller det lidt mere luksuriøse hytteophold. Vi garanterer at opholdet og dermed gaven, bliver uforglemmelig.

Grupper, skoler og virksomheder

Vi har de skønneste omgivelser, spændende kontakter, og så elsker vi at være medarrangør på en unik oplevelse. Om I ønsker overnatning eller et unikt sted at holde møde med muligheder for team-building, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Mulighederne er mange hos os!