Gl. Ålbo Camping

Aktiviteter

Der er noget for alle – de store og de små

Under dit ophold på Gl. Ålbo Camping er der mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, ture samt begivenheder. Da meget af det er vejrbestemt og derfor ikke kalenderført, anbefaler vi jer at holde øje med vores infoskærm under jeres ophold. Her vil der stå hvad der er på programmet den kommende uge. Alternativ kan I følge med på vores Facebook side, hvor vi opretter alle vores begivenheder.

Marsvin og hvalsafari

Der er næsten 100% garanti for at se marsvin når du besøger Gl. Ålbo. Vandet er dybt lige ud for pladsen, så et ideelt sted for marsvinene at jage.  

Krible, krable i vandkanten

Vi elsker at se, hvad der gemmer sig under overfladen. Så ta´ endelig dit fiskenet med, der er så mange spændende ting at se på i vandkanten.

Bålhygge på stranden

Vi mødes omkring bålet i vandkanten, måske laver vi snobrød, smagsprøver på muslinger eller måske vi blot nyder en smuk solnedgang med kaffekoppen i hånden.

Fælles gåtur

Vi kan ikke lade være med at gå i den smukke natur der er langs stranden og i de store skove der omkranser campingpladsen. 

Ta´ et dyp i Lillebælt

Om det blot er et hurtigt dyp eller en længere svømmetur bestemmer du helt selv. Alle er velkommen – og bestemt også dig der ikke har prøvet det før.

Samle havaffald

Kom op i receptionen og hent en pose inden turen går til stranden. Alle børn der kommer med en helt fyldt pose får en kop gratis kakao.

Lej en båd

Hos Gl. Ålbo kan du leje en båd og opleve smukke Lillebælt fra vandsiden.

Lej en SUP eller Kajak

Nu har du mulighed for at leje en SUB på Gl. Ålbo. Nyd en stille morgen eller den smukke solnedgang mens du stille glider gennem vandet. 

Prøv at dykke

Går du med en drøm om at dykke og se hvad der er under overfladen - så er der mulighed for at få et prøvedyk på Gl. Aalbo camping.

Kommende begivenheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events