Gl. Ålbo Camping

Dive Resort Gl. Ålbo

Oplev Lillebælts under overfladen

Dykning ved Gl.Ålbo byder på noget af Danmarks bedste dykning. Med Lillebælts vanddybde, strøm og unikke undervandsfauna og flora er Gl.Ålbo et af de mest interessante dykkesteder du vil finde. Vores service og faciliteter til dykkere gør det yderst tilgængeligt at dykke her, såvel direkte fra broen, stranden, som fra båd.

Det dybeste sted i de indre danske farvande

Intet sted i Danmark er der dybere, så tæt på land, end ved Gl. Ålbo. Marens Hul er 86 meter dyb og vi fortæller gerne historien om færgekonen Maren, stærk som en bjørn. Engang havde hun slagteren med ombord. Han kunne ikke holde fingrene for sig selv, så historien fortæller at han blev hevet overbord og aldrig kom i land!

Ta' med på opdagelse under overfladen i video her...

Lejrchefen er aktiv dykker og undervandsfotograf og deler gerne ud at hans 25 års erfaring med dykning i Lillebælt. Hans mange videoer fra under overfladen viser noget af den enestående undervandsflora og fauna. Med Lillebælts vanddybde og den ret ofte stærke strøm, hører Gl.Ålbo til en af de mest interessante steder for dykkere. Både direkte fra stranden og fra båd. Ved Gl. Ålbo er rammerne sat for en god dykkeroplevelse, både for familien, vennerne eller din dykkerklub og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Dykkerfaciliteter & support

Vi arbejder konstant på at udvide, og forbedre vores service og faciliteter til dykkere

 1. Du finder på pladsen en luftfyldestation med 900 L/min, forbundet med en luftbank med 300.000 L luft, som er med til at sikrer et godt og hurtigt flow. Der opstår ingen ventetider ved påfyldning. Blandingsprodukter føres pt. ikke.
 2. AIRSTATION til selv at lave luftfyldning 24/7 (NYHED 2022)
 3. OXY-BOX og AED-hjertestarter enheder er tilgængelig 24/7.
 4. Skylle og klargøringsplatform i vandkanten. Dykkerudstyret kan skylles i fersk vand, umiddelbart efter et dyk.
 5. Dykkersted kort og ”LIVE”-strømprognoser på stedet. Se vores Dykkerkort her
 6. Service og reparation af udstyr tilbydes. Se vores prisliste her.
 7. Udlejning af dykkerudstyr. Kontakt os venligst hvis du skal leje udstyr flere dage. Se vores prisliste her.
 8. Guidet dykkerture og prøvedyk med lokale dykkerinstruktører. Kontakt os venligst for booking. Læs mere her.
 9. Vores luksushytter, standardhytter, værelser, sommerhuse og mødelokaler fuldender en helhedsløsning for dykkere.
 10. Vi råder over flere udlejningsbåde, så det er nemt at komme til andre interessante dykkersteder i området. Bådene kan reserveres på forhånd.
 11. Lejrchefen er aktiv dykker samt PADI COURSE DIRECTOR og deler gerne ud at hans 25 års erfaring med dykning i Lillebælt.

5 stjernet Dive resort

Gl. Ålbo Dive resort er et certificeret 5 stjernet PADI Diveresort, dette betyder kvalitet og høj service, samt at vi kan tilbyde et fuldt dykkerbase setup til dig, din forening eller dykkerklub. Vi kan faciliteter jeres ophold samt afvikling af kurser i top professionelle og trygge rammer. Yderligere kan vi tilbyder professionelle lokale instruktører som taler flere sprog. Derudover og noget af det, som vi er meget stolte af, så er vi Lillebælt entusiaster og ikke mindst ambassadører, ja faktisk har vores egen in-house PADI Course Director Martin Pedersen, udarbejdet et specielt PADI Lillebælt Explorer speciale kursus. Så når du skal dykke i det til tider strømfyldte og drilske Lillebælt, så er du kommet til det helt rette sted.

Medbring egen dykkerbåd

Du eller din gruppe er velkommen til at medbringe egen båd. Her stiller vi bøjer til rådighed. Husk at kontakte os hvis du ønsker at have egen dykkerbåd med.

Er du ikke gæst på pladsen?

Dagskort – Dykker

Kl. 8.00 – 18.00

Dagsgæster efter kl. 18.00 beregnes til overnatningspris.

Vær opmærksom på at der kun kan købes dagkort, såfremt vi har plads til dagsgæster. Dagsgæstekort kan ikke forudbestilles. 

Galleri

Book overnatning eller båd online