Camping ved Gl. Ålbo

Nærvær og oplevelser vægtes højt…

Unik plads i vandkanten af Lillebælt. Med sine 112 enheder hører Gl. Ålbo til en af de mindre og overskuelige campingpladser i Danmark. I kraft af størrelsen kan vi tage hensyn til de individuelle ønsker der er. Her er du en person – og ikke bare et pladsnummer.

Pladsen ligger naturskønt i Naturpark Lillebælt med skov tæt på. Området ligger op til ro, nærvær og ikke mindst en masse naturskønne oplevelser. Alt dette vægtes også højt på pladsen.

Her er plads til alle store og små, hvis du kommer selv eller i en stor gruppe.

Du finder følgende på pladsen

Udenomsarealerne byder på:

Servicebygningen består af:

Følgende kan lejes på pladsen

Book din plads online

Forårs-, sensommer- og efterårspladser

Med en sæsonplads på Gl. Ålbo Camping kan du nyde naturen, roen og nærværet når det passer jer og skabe flere dejlige stunder og ferieminder uden for industriferien. Tá endelig din kajak, din SUB, din cykel, dit dykker- eller fiskeudstyr med, området er ideelt til det. Vi kan også varmt anbefale, at man medbringer en god bog, strikketøjet eller lignende og læner sig tilbage, og nyder den skønne udsigt ud over Lillebælt.
Hunde er gratis at have med, og er også meget velkomne her på pladsen.
Priserne nedenfor er i danske kroner og er gældende for 2021. Prisen inkludere alle i husstanden. På pladsen er der gratis WiFi.

Helårsplads

Da Gl. Ålbo Camping er en helårsplads, er vi én af de få pladser i Danmark der går under betegnelsen “vinteråbne campingpladser”. Derfor kan vi også tilbyde en helårsplads – så benyt den unikke mulighed det er, at lade din vogn stå året rundt, og derved altid have en mulighed for at komme væk hjemmefra og opleve noget andet. Nyd efteråret i vognen, hold en dejlig rolig nytårsaften med kig ud over Lillebælt, gå dejlige ture eller hvad med et dyp i Lillebælt. Eller blot nyd, at du ikke skal pakke din vogn helt ned for vinteren.

For ydereligere informationer omkring vores helårspladser kontakt os da her, på info@gl-aalbo.dk eller på 7557 1116.

Helårspladserne går fra plads F1 til F48.

Galleri