Hvad skal vi lave?

Der er noget for alle – de store og de små

Under dit ophold på Gl. Ålbo Camping vil der være mulighed for, at deltage i forskellige ture, arrangementer samt begivenheder. Hold derfor øje med vores infoskærm ved servicebygningen under dit ophold, her vil der stå hvad der på programmet den kommende uge. Meget er vejr bestemt og er derfor ikke kalenderført. 

VEJR BESTEMT

 

Fælles gåtur

Vi anbefaler alle at tage sine trave-/vandresko med, da vi simpelthen ikke kan lade være med at gå i den smukke natur langs stranden og i de store skove, som omkranser Gl. Ålbo Camping. Når vi går på stranden, opfordres alle til at samle affald, da vi er ambassadører og udleveringsted af havfaldsposer for Havmiljøvogterne. Vi går i et tempo der passer den pågældende gruppe. Børn fra ca. 4 år og op vil sagtens kunne deltage på de kortere ture.

Krible, krable i vandkanten

Vi elsker at se, hvad der gemmer sig under overfladen. Så ta´ endelig dit fiskenet med, der er så mange spændende ting at se på i vandkanten. Måske er du heldig at fange en krabbe, holde en vandmand eller hvad med at smage en reje? Vi stille kar frem, hvor det vi fanger kan ligges i, så vi kan se, mærke og finde ud af hvad det er. 

Bålhygge på stranden

Når vejret tillader det tænder vi op for bålet lige nede på stranden. Ta´ kaffekoppen og et tæppe med og nyd solnedgangen – vi vil ikke prale, men her er virkelig helt unikt, og disse stille aftner kan noget helt særligt. Hvis du spiller guitar eller andet, må du endelig gerne tage den med.

Snobrødsbagning

Vi mødes omkring bålet i vandkanten ved legepladsen, laver bål og bager snobrød. Ta´ gerne badetøjet på og hop i bølgen blå.  

Ta´ et dyp i Lillebælt

Om det blot er et hurtigt dyp eller en længere svømmetur bestemmer du helt selv. Alle er velkommen – og bestemt også dig der ikke har prøvet det før. Vi garanterer en oplevelse og en helt unik fornemmelse i kroppen bagefter. Fra oktober til og med marts vil man kunne benytte vores sauna efter dyppet mod en mindre betaling. 

Samle havaffald

Kom op i receptionen og hent en pose inden turen går til stranden. Alle børn der kommer med en helt fyldt pose får en kop gratis kakao af Martin (camping-fatter).

DATO BESTEMT

 

23. juni – Skt. Hans aften

Vi tænder børnebål kl. 18.30 og bager snobrød. Kl. 20.00 tændes det store bål. Der vil være mulighed for at købe fadøl den aften samt vand og snacks. Vi glæder os til et par hyggelige timer på stranden. Alle er velkommen. 

 

14. juli – Vinsmagning – lokale, danske vine

Vi gør meget ud af støtte lokalt og danske produkter, og vi er så heldige, at ikke langt fra Gl. Ålbo bliver der lavet de lækreste danske vine, Modavi vine. Nu er der mulighed for, at komme til at smage Modavi´s forskellige vine samt deres lækre og søde isVin/dessertvin. Tilmelding efter først til mølle. 

Tilmelding: I receptionen eller på 75571116. Varighed: 17.00-18.15 ca. Pris: 80 kr.

 

31. juli – Ølsmagning – lokale, danske øl

Trolden Bryghus er placeret i Kolding. De laver øl, rom, whisky og gin i deres eget bryghus og destilleri. Det hele er håndlavet, nøje udvalgte råvarer og tilsmagt, og ikke mindst er det lokalt. Nu er chancen for at smage Troldens lækre øl. På hylderne i vores kiosk finder du mange af deres produkter, som varmt kan anbefales. Tilmelding efter først til mølle.    

Tilmelding: I receptionen eller på 75571116. Varighed: 15.00-17.30 Pris: 120 kr.

 

LEJ EN…

 

BÅD

Hos Gl. Ålbo kan du leje en båd og opleve smukke Lillebælt fra vandsiden. Læs mere om vores bådleje her. 

SUB 

Nu har du mulighed for at leje en SUB på Gl. Ålbo. Nyd en stille morgen eller den smukke solnedgang mens du stille glider gennem vandet. 

DYKKERUDSTYR

Hos Gl. Ålbo kan du leje et komplet dykkersæt og dykke på vores lokale rev lige ude foran pladsen.